Presentació de candidatures a la Junta directiva del Club Atlètic Mollet
Fins el 28 de març es poden presentar les candidatures.
Club Atlètic Mollet
dilluns, 13 març 2023

Amb la renuncia de la actual junta el passat dia 6 de Març a l'assamblea extraordinaria, es convoquen eleccions per triar la nova junta del Club Atlètic Mollet.

A partir del dia 13 de març de 2023 i durant les properes dues setmanes, fins el dia 28 del mateix mes inclòs, tots els socis del club tindran l'oportunitat de presentar les seves candidatures per a la presidència i altres càrrecs directius.

Les eleccions són un moment important per al futur del club, ja que permeten als socis triar els seus representants i definir el camí que seguirà la institució. El Club Atlètic Mollet anima a tots els socis a participar en aquest procés democràtic i a presentar les seves candidatures si així ho desitgen.

El procés electoral seguirà les normes establertes als estatuts del club i serà supervisat per una comissió electoral. La validessa de les candidatures es arà públic el mateix dia 28 de març del 2023, i en cas de que hi hagi més d'una candidatua es convocarà als socis per triar la candidatura guanyadora. En cas de candidatura única, els nous membres de la junta directiva assumiran els seus càrrecs immediatament després.

El Club Atlètic Mollet espera una gran participació dels seus socis en aquestes eleccions, ja que considera que és fonamental per al futur del club que els seus membres tinguin veu i vot en la gestió del mateix.

Secretaria Club Atlètic Mollet

Atenció al soci, altes/baixes, gestió atletes, fitxes federatives i atenció a families de l‘Escola (només dimecres)

+34 935 791 013

Dill, Dim i Div 18:00 a 20:30

Avda. Rívoli 8-10, 08100, Mollet del Vallès

Dill, Dim i Div 18:00 a 20:30

On som?Pistes municipals “La Pedra Salvadora”